За нас

Nauteka е следствие от работата на малък, ентусиазиран и изключително любопитен екип.

Вдъхновени сме от усилията на голям брой хора по целия свят, които всеки ден се опитват да разберат нещичко за заобикалящата ги Вселена. Освен историите на техните откритията, искаме да предадем и чувството за почуда, възхищение – а често и страхопочитание – пред получените отговори и неизменно възникващите нови въпроси.  

„Живееш и се учиш. При всяко положение – поне живееш” (Дъглас Адамс) В работата си се стараем да бъдем максимално точни и изчерпателни, позовавайки се на информация от безпристрастни и доказали се с времето източници. Съдържанието на сайта отразява желанието ни да покрием възможно най-много теми и вълнуващи читателя въпроси.

Разбира се, сме сигурни, че можем да бъдем още по-интересни и информативни. И понеже – както вече казахме – сме малък екип, ще се радваме, ако ни помогнете да направим Nauteka по-добра. Това може да стане с предложения, идеи, написани от вас новини или анализи и по-много други начини, които едва ли можем да изброим. Отворени сме към всякакви предложения за съвместни проекти.

Можете да се свържете с нас, кликайки тук.

Ще се радваме да пораснем заедно!